Direct naar de inhoud.

Hoe wij werken

Reservering

 • U kunt via deze site rechtstreeks reserveren via het reserveringsformulier per mail of per telefoon(als u speciale wensen heeft wat betreft aankomst/vertrek enz. vermeld dat dan ook).
 • Na reservering ontvangt u een huurovereenkomst welke wij in uw eigen taal toesturen. Deze dient u volledig in te vullen en per omgaande getekend retour te sturen.
  Op deze huurovereenkomst vult u o.a. in of u gebruik wilt maken van de airco/verwarming, het aantal personen enz. ook via deze huurovereenkomst reserveert u het laken- en handdoeken pakket.
 • Na ontvangst en de aanbetaling, of het bedrag in eens als u daarvoor kiest is de boeking definitief, in alle andere gevallen behouden wij het recht een andere huurder aan te nemen.

Betaling

 • De Betaling kunt u in één keer voldoen of in twee keer, in het laatste geval rekenen wij € 25, – administratiekosten.
 • Als u ervoor kiest in twee keer te betalen, is de aanbetaling 25% van de huurprijs met een minimum van € 100,00.
 • Het restant van de huursom verwachten wij 2 maanden voor vertrek op onze bankrekening.
  Zodra de volledige betaling op onze rekening is bijgeschreven sturen wij u het betalingsbewijs, aanbevolen reisroute voor Nederlanders, en handige informatie.
 • Bij een boeking binnen de termijn van twee maanden voor de 1e dag van uw vakantie, verwachten wij de betaling in één keer.
 • Op vertoon van het betalingsbewijs ontvangt u bij aankomst bij de receptie de sleutel van uw accommodatie, hier betaalt u € 50,00 borg voor. Wanneer u airco heeft gereserveerd, ontvangt u bij aankomst ook hiervoor de afstandbediening,en  betaalt u € 50,- extra borg. Wanneer u tijdens de openingstijden van de receptie uitcheckt, ontvangt u deze borg weer terug.
 • Op het betalingsbewijs staat de volgende informatie, naam,straat en het nummer van de mobilehome welke u heeft geboekt. Ook wordt vermeld of u met airco/verwarming heeft geboekt. Tevens zijn uw naam, vakantieperiode, en gehuurd vakantie verblijf bekend bij de receptie van de camping. Bij aankomst moet u dan ook het betaalbewijs kunnen tonen en u legitimeren met uw paspoort, waarna inschrijving volgt. U krijgt dan de sleutels van uw accommodatie na het betalen van de borg.

 

 

 

 • Annulering: Wij adviseren u een annuleringsverzekering af te sluiten

Verhuurder is niet aansprakelijk voor enige schade aan de huurders, de bezittingen van de huurders of enige schade anderszins.

Wijzigingen voorbehouden. Aan fouten op onze site kunnen geen rechten worden ontleend.

WIJ VERHUREN OP BASIS VAN WEDERZIJDS VERTROUWEN